Termeni si conditii

EXCLUSIVE AUTO RENT SRL
Inchirieri auto Sebes & Alba Iulia Rent A Car Sebes & Alba iulia

Tel. 0744614873


1) OBLIGATIILE PROPPRIETARILUI

Proprietarul are obligatia de a pune la dispozitia chiriasului autoturismul in stare perfecta de functionare, curat exterior-interior, asigurarea obligatorie si CASCO.

2) OBLIGATIILE CHIRIASULUI

Chiriasul trebuie sa posede permis de conducere valabil categoriei obiectului inchiriat pe intrteaga perioada de inchiriere si cu o vechime de 1 an. Varsta minima obligatorie este de 21 de ani.

Chiriasul isi asuma intreaga responsabilitate pentru orice accident provocat de conducerea imprudenta a autoturismului, precum si de conducerea sub influenta bauturilor alcoolice sau in stare de ebrietate, prin acest contract acceptand sa plateasca pagubele evaluate de catre societatea noastra de asigurari.

In caz de accident,chiriasul este obligat sa anunte imediat producerea acestuia atat organelor de politie, cat si proprietarului, si va permite efectuarea investigatiilor necesare.

Atat in cazul unui accident rutier,cat si a furtului autoturismului sau din autoturism, clientul va fi obligat sa obtina de la organele abilitate urmatoarele documente:

-Procesul-verbal de tamponare sau furt, dupa caz;
-Anexa 2 pentru politia CASCO;
-Autorizatia de reparatie.

Chiriasul isi asuma intreaga raspundere pentru orice incalcare a regulamentului rutier in vigoare. De asemenea este obligat sa plateasca toate amenzile primite in cursul perioadei pe care a inchiriat autoturismul.

Chiriasul are obligatia de a plati o garantie de 150-350 Euro in functie de categoria de autoturism solicitata pentru inchiriere.

Chiriasul are obligatia sa nu iasa din tara decat daca are acordul scris al proprietarului.

Chiriasului ii sunt interzise:

-Participarea la curse de masini sau in teste pentru verificarea performantelor autoturismului;
-Transportul materialelor sau substantelor interzise, precum si transportul oricaror marfuri fara actele necesare;
-Utilizarea autoturismului sub influenta alcooluiui, drogurilor sau oricaror substante care ii poate afecta viteza de reactie sau starea de constienta;
-Tractarea altor autoturisme sau remorci fara acordul scris al proprietarului;
-Lasarea autoturismului cu geamurile deschise si/sau cu cheile in contact nesupravegheate, iar sistemul de alarma va fi activat de fiecare data cand autoturismul este parasit;
-Efectuarea vreunei reparatii asupra autoturismului, acesta nu poate fi reparat decat intr-un service autorizat si desemnat de proprietar;
-Sa vanda,sa inchirieze sau sa garanteze cu autoturismul care face obiectul acestui contract.

Incalcarea oricarei din conditiile de folosire va atrage automat responsabilitatea financiara a clientului fata de proprietar, retinerea garantiei plus plata tuturor daunelor cauzate.

La expirarea acestui contract, chiriasul va restitui proprietarului bunul inchiriat, impreuna cu toate accesoriile acestuia, in aceeasi stare in cre le-a primit.

3) LIVRAREA SI PRELUAREA BUNULUI

Autoturismul va fi livrat respectiv preluat de la locul indicat de proprietar.

Autoturismul va fi inchiriat in bune conditii, fara defectiune si trebuie predat in aceleasi conditii.

Predarea se va face in maxim 2 ore de la lansarea comenzii, timp necesar pentru spalarea si verificarea starii autoturismului.

Orice intarziere la returnarea autoturismului inchiriat se comunica cu cel putin 24 ore inainte. Prima ora de intarziere este gratuita dupa care se va taxa o zi de inchiriere/zi de intarziere.

Autoturismul va fi livrat respectiv preluat in timpul programului de lucru de LUNI - SAMBATA in intervalul orar 8 - 18. Pentru livrarea, respectiv preluarea autoturismului in afara orelor de program se va percepe o taxa de 10 euro.

Autoturismul va fi livrat respectiv preluat curat interior-exterior in caz contrar se va percepe o taxa de 30 lei contravaloarea spalatului.

Clientului ii este interzisa conducerea autoturismului daca se afla sub influenta bauturilor alcoolice, a drogurilor, sau a oricarei alte substante care ii poate afecta starea de constienta. Orice defectiune produsa ca urmare a unui accident in care conducatorul auto al autoturismului se afla sub influenta bauturilor alcoolice va fi suportata financiar de catre client, deoarece polita de asigurare NU va acoperi acest eveniment.